0226 - 411983


Openingstijden van 11:30 tot 23:30 uur Woensdag en Donderdag gesloten (uitgezonderd feesten en partijen)
Geopend vanaf 07:00 uur op aanvraag.
Trouwen

Als u van plan bent binnenkort in het huwelijksbootje te stappen en is u nog op zoek naar een toplocatie? Dan hoef je niet verder te zoeken. De mooiste dag van je leven kan je bij ons vieren.

De Rijd Restaurant in Nieuwe Niedorp is een toplocatie om de mooiste dag van je leven echt onvergetelijk te maken. De locatie de Rijd is uniek gelegen aan een terras met water. Dit biedt meteen een prachtig decor voor de bruidsfoto’s. De Rijd biedt ruimte aan ongeveer 500 personen.

Het arrangement kan geheel naar wens samengesteld worden. Wil je bijvoorbeeld ook een vaartocht maken op de salonboot, dan kan dat! Er wordt gewerkt met vooraf gestelde prijzen per persoon. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en krijg je achteraf niet te maken met hoge rekeningen.

Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

catering, verhuur van materialen (tenten, stoelen, krukken, statafels, servies, podia, geluid etc.), ligplaatsen voor boten (jachthaven), campermogelijkheden, personeel verhuur, kano en botenverhuur, cursussen, vergaderen, zaalverhuur, rondvaarten, sport en spel (hectare grond) openluchtzwembad, workshops, wijnproeverijen, kijk in de keuken, terrassen aan het water, evenementen, live muziek, bus verhuur, buffetten, BBQ, high tea's, High wine, all-inclusivepartijen, Condoleance en dienst mogelijkheden!!!!
noord-hollandpad  cornic-webdesign    mm-zeilen