0226 - 411983


Openingstijden van 11:30 tot 23:30 uur Woensdag en Donderdag gesloten (uitgezonderd feesten en partijen)
Geopend vanaf 07:00 uur op aanvraag.
Bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest in een optimaal ontspannen sfeer kan u natuurlijk met al uw werknemers en collega’s terecht bij de Rijd. Bij ons kunt u uw bedrijfsfeest vieren in een van onze zalen. In overleg geven wij de zaal de gewenste aankleding en versiering voor een zeer geslaagd en vooral heel ontspannen bedrijfsfeest. De Rijd is flexibel in te delen, waardoor de ruimte altijd aan uw wensen voldoet.

EEN BEDRIJFSFEEST MET EN VOOR ELKAAR

Het doel is vaak van een bedrijfsfeest elkaar beter leren kennen. Alle medewerkers van een onderneming kunnen in een ontspannen sfeer een band opbouwen die niets met het drukke werk te maken heeft. Juist door onze prachtige locatie, aan het water, is de Rijd de ideale locatie voor ieder bedrijfsfeest dat vooral lekker ontspannen en gezellig moet zijn.

Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanbieden tot vermaak tijdens het bedrijfsfeest. 

Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.


catering, verhuur van materialen (tenten, stoelen, krukken, statafels, servies, podia, geluid etc.), ligplaatsen voor boten (jachthaven), campermogelijkheden, personeel verhuur, kano en botenverhuur, cursussen, vergaderen, zaalverhuur, rondvaarten, sport en spel (hectare grond) openluchtzwembad, workshops, wijnproeverijen, kijk in de keuken, terrassen aan het water, evenementen, live muziek, bus verhuur, buffetten, BBQ, high tea's, High wine, all-inclusivepartijen, Condoleance en dienst mogelijkheden!!!!
noord-hollandpad  cornic-webdesign    mm-zeilen