0226 - 411983


Openingstijden van 11:30 tot 23:30 uur Woensdag en Donderdag gesloten (uitgezonderd feesten en partijen)
Geopend vanaf 07:00 uur op aanvraag.
30 oktober in Restaurant "De Rijd"

Het is inmiddels al voor de zevende keer dat wij (Marcel en Suzanne Bark) en ons team het jaarlijkse Dorcas Gala Diner organiseren. Wij zijn zeer content met ons personeel dat zij belangeloos meewerken aan dit diner voor de noden in de wereld en dat ze daar ook werkelijk wat aan willen doen.
Deze keer vindt het culinaire evenement plaats in Restaurant "de Rijd" in Nieuwe Niedorp.

De opbrengst is bestemd voor weeskinderen die zijn geadopteerd door de Dorcas Ondernemersgroep Noord-Holland Noord.
In 2003 is er door de Ondernemersgroep van Dorcas een weeshuis gebouwd voor 40 kinderen in Arusha, Tanzania. De ondernemers hebben met Dorcas de afspraak gemaakt om de weeskinderen, die nu tussen de 10 en 25 jaar oud zijn, te ondersteunen tot dat zij zelfstandig in hun onderhoud kunnen voorzien. De kinderen krijgen onderdak, voedsel, kleding en een opleiding. Een aantal van hen verblijft op kostscholen, waar ze een opleiding volgen. Twee kinderen studeren inmiddels aan de universiteit. Inmiddels staan 16 kinderen op eigen benen. Ze hebben hun opleiding afgemaakt en werk gevonden in het onderwijs, in de verpleging, in de horeca en in de bouw. De overige 24 weeskinderen rekenen nog steeds op onze steun.
Daarom willen wij ook dit jaar, samen met ons personeel, een financiële bijdrage
leveren voor dit project van Dorcas.
Er is op de avond zelf uitgebreide informatie beschikbaar over het project en over Dorcas.
Op woensdagavond 30 Oktober stellen wij ons Restaurant "De Rijd" beschikbaar voor het Dorcas Gala Diner. Het personeel zal zich ook deze keer weer vrijwillig inzetten om u te laten genieten van de voor Restaurant "De Rijd" zo kenmerkende kwaliteit en gastvrijheid. In de keuken zorgd Marcel samen met Nanning Ketelaar en zijn team voor een voortreffelijk 4 gangen diner, inclusief drankjes en koffie toe. Suzanne en haar team zorgd ervoor dat de feestelijk opgemaakte gerechten aan de tafels worden geserveerd.
Vanaf 18.30 uur bent u welkom. Het diner begint om 19.00 uur.

Naast particulieren, die in kunnen schrijven, leent deze actie zich er ook uitstekend voor om met uw bedrijf of met uw klanten aan dit diner deel te nemen.
De prijs bedraagt €. 65.00 All In per couvert en er kunnen maximaal 100 deelnemers inschrijven.
Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Restaurant "De Rijd", Vijverweg 3, 1733 AS te Nieuwe Niedorp, telefoon 0226 411983. Reserveren voorkomt teleurstelling.
Wij kijken uit naar uw deelname,
Marcel en Suzanne Bark
noord-hollandpad  cornic-webdesign    mm-zeilen