0226 - 411983


Openingstijden van 11:30 tot 23:30 uur Woensdag en Donderdag gesloten (uitgezonderd feesten en partijen)
Geopend vanaf 07:00 uur op aanvraag.
De Salonboot

Vanaf 15 maart vaart de salonboot u weer graag naar de mooiste plekjes in de Noordkop! Varen is altijd feest!!! Ook voor uw gasten, of dit nu voor een feestje of voor een zakelijke

bijeenkomst is. De Gouden Driehoek is 15 meter lang en 4 meter breed en biedt plaats aan maximaal 65 personen. Het schip heeft een gezellige bar, een buffettafel, toiletten en een klein voor- en achterdek. Hier is het in het zonnetje goed toeven. Voor de frissere dagen hebben wij verwarming aan boord. En eventuele live muziek kunnen wij ook voor u verzorgen.
U kunt ook informeren naar de diverse vaartochtsuggesties.

catering, verhuur van materialen (tenten, stoelen, krukken, statafels, servies, podia, geluid etc.), ligplaatsen voor boten (jachthaven), campermogelijkheden, personeel verhuur, kano en botenverhuur, cursussen, vergaderen, zaalverhuur, rondvaarten, sport en spel (hectare grond) openluchtzwembad, workshops, wijnproeverijen, kijk in de keuken, terrassen aan het water, evenementen, live muziek, bus verhuur, buffetten, BBQ, high tea's, High wine, all-inclusivepartijen, Condoleance en dienst mogelijkheden!!!!
noord-hollandpad  cornic-webdesign    mm-zeilen